στα μυστικά μονοπάτια της Ελληνικής φύσης

Μονοήμερο 2ήμερο ή Πολυήμερο δεν είναι πότε αρκετό για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της Ελληνικής Φύσης, που μόνο με το 4X4 Off-Road μπορείτε να προσεγγίσετε.
Σχεδιάστε τη δική σας 4Χ4 Off-Road εκδρομή.

Δηλώστε τώρα!!!

στα υγρά μονοπάτια της Ελληνικής φύσης

Μονοήμερο 2ήμερο ή Πολυήμερο δεν είναι πότε αρκετό για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Υγρού Στοιχείου, που μόνο με την Χ-dream μπορείτε να προσεγγίσετε.
...από 6 έως 66 χρονών.

Δηλώστε τώρα!!!

Connect with us

WHITE WATERS

2ο Διασυλλογικό Κύπελλο Ανάπτυξης Καγιάκ Σλάλομ Μάιος 2011

Σλάλομ-Καγιάκ 05/2011Ένας μεγάλος αγώνας για μικρούς πρωταθλητές πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 07 Μαΐου στην πίστα Canoe-Kayak Slalom του Ελληνικού στην Αθήνα. Οι 6 μικροί μας αθλητές [12-8 χρονών], πρόσφεραν ένα ακόμα αργυρό μετάλλιο στην ομάδα μας και κυρίως ζήσανε την μοναδική εμπειρία στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΣΤΑ Kayak στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

3ήμερο στα Όρια για Rafting & Kayak

Εξειδικευμένη δραστηριότητα ποταμού
με εκπαιδευτικό χαρακτήρα στον Άνω Άραχθο

Rafting Kayak, ΆραχθοςΤζουμέρκα - Άραχθος - Καλαρρύτικος

Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Πίνδου, με το έντονο ανάγλυφο, τα ορμητικά ποτάμια αλλά και τους παραδοσιακούς οικισμούς, την πλούσια από την αρχαιότητα ιστορία και τα αξιόλογα μνημεία τους.
Ο θρυλικός Άραχθος στα Τζουμέρκα, με τα πολλά πέτρινα γεφύρια, είναι ίσως το καλύτερο ποτάμι για rafting και kayak, αφού με τρεις διαφορετικές διαδρομές, από 2ου έως και 4ου βαθμού δυσκολίας, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Πανελλήνιο Κύπελο Canoe-kayak Slalom πίστα του Ελληνικού 27/02/2011

a-Kay28

O Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου συμμετέχει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Canoe-Kayak Slalom στην Ολυμπιακή πίστα του Ελληνικού.

Action Team & X-dream, είμαστε δίπλα και στηρίζουμε την προσπάθεια των 10 αθλητών του Ομίλου.

4ήμερο Φώτων, αφιερωμένο στο υγρό στοιχείο

thumb X-mass10Evinos045X-Mass Camp 6-9/1/ 2011. Σκι,  Wake-board, - Canoe, Kayak, Rafting. Τετραήμερη εμπειρία από τα ήρεμα νερά της λίμνης μέχρι τα άγρια νερά του ποταμού, με αφορμή την υποστήριξη της διοργάνωσης του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου, από την Action Team με την X-dream.

Wave Board Greece
Μοναδικές στιγμές κοντά στη φύση, λίμνη Στράτου, λίμνη Καστρακίου και Εύηνο ποταμό

Μαθήματα και ανταλλαγή εμπειρίας από τους πρωταθλητές της εθνικής ομάδας του Κανόε-Καγιάκ, Wakeboard και Καγιάκ-Σλάλομ, για μικρούς και μεγάλους, αθλητές και συμμετέχοντες.